1 Promuse : Wie is Promuse?
verhuisd!
we zijn verhuisd! de dozen staan nog in de dozen, ...
Stadtmuseum Berlin
Het Stadtmuseum Berlin zal het komende half jaar d...
Codestarter
Codestarter krijgt steeds meer vorm, over een jaar...
over ons:
Wie is Promuse?
Wie is Promuse?

Amanda Vollenweider is de drijvende kracht achter Promuse, Culturele Projecten, Coöperatie U.A.. Gekenmerkt door een omvangrijk netwerk. Onbegrensd enthousiasme, een grote dosis creativiteit en organisatietalent. Mijn wortels liggen in de museale sector. Interesse en nieuwsgierigheid brachten andere sectoren in beeld. Zo werk ik voor musea, reclamebureaus, archieven, etc. Tel hierbij op een praktische en doelgerichte werkwijze.

Projectmanagement van concept tot en met realisatie, advies aan directies en (semi)overheden, interim management en samenwerken aan innovatietrajecten. Je vindt Promuse op creatieve flexplekken of op locatie bij diverse opdrachtgevers. Een flexibiliteit die bij Promuse past, want de mogelijkheid tot samenwerken is de sleutel tot een succesvol project.

Voorheen bestond Promuse, Coöperatie U.A. uit Promuse&Wehman. Natasja Wehman richt momenteel haar vizier op projecten van andere aard. Ze blijft betrokken bij de sector en staat open voor opdrachten en projecten. Hier is meer informatie over Natasja te vinden.

Daarnaast was Marleen van Dam in dienst bij Promuse van mei 2009 tot oktober 2014 en ondersteunde ze Amanda bij de diverse projecten. Hier is meer informatie over Marleen te vinden.